Morala je momentalno da napusti avion, a razlog je razbesneo sve putnike! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 14.Mar.2017, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Morala je momentalno da napusti avion, a razlog je razbesneo sve putnike! (FOTO)

Slepa žena iz američke države Mejn rekla je danas da su ona i njen pas vodič izbačeni s leta kompanije Amerikan eirlajns (American Airlines) pošto je tražila drugo sedište.

Su Martin je kazala da su se ona, njen suprug i njen pas vodič Kvan ukrcali na avion iz Vašingtona za Dalas 1. marta i da je pitala stjuardesu da se premesti na sedište u drugom redu gde je bilo prostora i za njenog nemačkog ovčara.

Blind woman says she and guide dog booted from American >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Airlines flight. https://t.co/sTvW3AAdnU pic.twitter.com/eIS4SgT5V3

Martin je rekla da je stjuardesa odbila njenu molbu i da joj je putnik iz prve klase ponudio potom svoje mesto, što je ona prihvatila. Tada ju je, prema njenim rečima, stjuardesa zamolila da napusti avion uz obrazloženje da nije bezbedno da ona ostane u avionu.

Blind woman says she and her service dog were kicked off an American Airlines flight after seat change request. https://t.co/4deSMINY1d pic.twitter.com/yuCdBDKIOH

Portparolka Amerikan eirlajnsa rekla je da avio kompanija istražuje te navode.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.