Izvor: RuskaRec.ru, 06.Feb.2017, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moj prekrasni: Američki milijarder traži da mu Putin vrati „oteti“ prsten

Biznismen je za televiziju FOX News izjavio da ne gubi nadu da će mu vratiti prsten koji je, po njegovim rečima, Putin „pozajmio“ još 2005. godine. „Ja sam zaista emotivno vezan za taj prsten“, priznaje Robert Kraft. 2005. godine on je skinuo prsten koji košta 25 hiljada dolara da bi ga pokazao Putinu. A ruski predsednik ga je pogledao i „strpao sebi u džep“, te otišao u pratnji trojice agenata KGB, priča milijarder.  Što god da zabrljate, krivi su Rusi: #RussiansDidIt Pričao >> Pročitaj celu vest na sajtu RuskaRec.ru << o „ukradenom“ prstenu je došla i do Bele kuće. Ali tamo su Kraftu savetovali da bude diplomatičan. „Ako ste želeli da poklonite taj prsten (Putinu – prim.red.), to bi zaista odgovaralo interesima američko-sovjetskih odnosa“, te reči je Kraft navodno čuo u telefonskom razgovoru. „Ali ja nisam hteo da poklanjam taj prsten. Bio sam emotivno vezan za njega. Na njemu je izgravirano moje ime. Ne bih želeo da ga vidim na eBay-u“, žali se on. Robert Kraft kaže da je spreman da napravi kopiju istog prstena sa izgraviranim imenom ruskog predsednika samo da bi dobio nazad svoj prsten. „Verovatno ćemo uspeti da nagovorimo novog predsednika (Trampa – prim.red.) da mi vrati prsten, kada se bude sastao sa Putinom“. 

Nastavak na RuskaRec.ru...






Povezane vesti

Tvrde da je Putin ukrao prsten od Superboula od šampiona NFL-a i sada ga žele nazad (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 07.Feb.2017, 16:53

Robert Kraft, vlasnik Nju Ingland Petriotsa, koji su u nedelju osvojili Superboul - šampionat NFL lige, ponovo tvrdi da je ruski predsednik Vladimir Putin ukrao jedan od njegovih prstenova iz 2005. godine, i nada se da bi njegov drugar Tramp mogao da mu ga vrati...- Emotivno sam vezan za taj prsten...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.