Moguća poledica

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Nov.2015, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moguća poledica

Preduzeće "Putevi Srbije" apelovalo je danas na vozače da prilagode vožnju, budući da je na putevima u Srbiji moguće stvaranje poledice zbog vlažnih kolovoza i pojave niskih temperatura u jutarnjim i večernjim satima.

Iz tog preduzeća savetuju maksimalni oprez u vožnji.

U saopštenju se navodi da se saobraćaj na najopterećenijim putnim pravcima i prioritetima, odnosno auto-putevima, odvija normalno.

Iz "Puteva Srbije" napominju da se u predelu Zaječara >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << mogu desiti sitni odroni, u klisurama, usecima i zasecima.

Podsećaju da zabrana za šlepere i kamione važi na sledećim putnim pravcima gde je obavezna zimska oprema - Valjevo - Lelić - Granica PZP Valjevo/Požega (Povlenska Kosa), Koceljeva-Valjevska Kamenica i  Zajača-Šarena Bukva-Mačkov kamen.

I za Srbiju je prognozirano naoblačenje sa kišom, padom temperature i pojačanim severozapadnim vetrom, koje će rano ujutru zahvatiti sever Vojvodine, a tokom dana proširiti na celu zemlju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

OPREZNO VOZITE zbog poledice moguće proklizavanje

Izvor: Blic, 21.Nov.2015

Preduzeće "Putevi Srbije" apelovalo je danas na vozače da prilagode vožnju, budući da je na putevima u Srbiji moguće stvaranje poledice zbog vlažnih kolovoza i pojave niskih temperatura u jutarnjim i večernjim satima...Iz tog preduzeća savetuju maksimalni oprez u vožnji...U saopštenju se navodi...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.