Izvor: RuskaRec.ru, 28.Avg.2017, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Modna kolekcija „Ruska armija” moći će da se nabavi preko interneta

„Vojentorg” planira da na stranim tržištima ponudi odeću iz kolekcije „Armija Rusije”. To je saopštio zemnik generalnog direktora kompanije Arkacij Telepnjev.
                                             „'Vojentorg' zasad nije predstavljen u inostranstvu sa svojim prodajnim mestima. Ali imamo neke ideje kako možemo početi taj poseo. Najverovatije ćemo, kao prvi korak, prilagoditi našu internet-prodavnicu za primanje narudžbina >> Pročitaj celu vest na sajtu RuskaRec.ru << od naših kupaca iz inostranstva, kako bi oni mogli da kupuju na daljinu i da dobijaju proizvode sa simbolima ruske vojske”, rekao je Telepnjev. On je istakao da će u budućnosti pitanje izlaska na strano tržište zahtevati ozbiljniju analizu.
„U razgovoru sa predstavnicima modne industrije, sa proizvođačima, shvatili smo da je naš brend dosta širok i ima više dimenzija. Mi smo odlučili da pratimo vojnu tematiku, jer je vojna tematika istorija, a istorija je ljubav prema Otadžbini. To će, bez sumnje, biti naš pravac”, istakao je Telepnjev. On je dodao da je planirano da se ubuduće koristi više novih materijala i tehnologija u proizvodnji.
Zamenik generalnog direktora kompanije je takođe saopštio da će „Vojentorg” predstaviti novu kolekciju odeće „Armija Rusije” za jesen-zimu početkom novembra. „Mi danas već izbacujemo, kako je to uobičajeno u modnoj industriji, po dve kolekcije godišnje: jesen-zimu i proleće-leto. Sada je u proizvodnji kolekcija jesen-zima-2018. Mislim da će se ona naći u prodavnicima u oktobru ili početkom novembra”, rekao je Telepnjev, prenosi TASS.  
Prema njegovim rečima, u novoj kolekciji će biti nastavljena tema prikazivanja scena iz istorijskih bitaka na odeći. „Mi ćemo nastaviti temu koja je već naišla na podršku i popularna je među kupcima – to je tema istorijskih događaja. Osim toga, naravno, uvešćemo i nove teme”, istakao je on.
„Mislim da ćemo nastaviti i sa 'sirijskom' kolekcijom, jer je ona veoma tražena i napravićemo dodatnu seriju”, istakao je on. „Takođe ćemo nastaviti i sa arktičkom temom u odeći.”

Nastavak na RuskaRec.ru...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hit u najavi: Nosite odeću Vojske Rusije FOTO

Izvor: B92, 28.Avg.2017

Ruski Voentorg, od koga vojska nabavlja odeću, planira da počne prodaju odeće van svoje države i da je ponudi strancima..."Voentorg još nije prisutan u inostranstvu. Kao prvi korak, verovatno ćemo prodaju početi onlajn, i tako ispunjavati zahteve naših kupaca iz inostranstva kako bi mogli da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.