Izvor: Blic, 03.Avg.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladi u SAD su pobožni konzervativci

Mladi u SAD su pobožni konzervativci

Američki tinejdžeri uglavnom su konzervativci, protive se seksualnim odnosima pre braka i veruju porodici i crkvi, zaključak je ankete magazina 'Tajm'. Prema istraživanju koje je američki magazin sproveo među petsto 13-godišnjih Amerikanaca, 60 odsto njih protive se seksualnim odnosima pre braka, a 63 odsto anketiranih smatraju da su previše mladi za flertovanje.

Majice sa mirisom čokolade

Oni koji ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mogu bez čokolade moći će ubuduće da nose majice sa mirisom kakaoa, izjavio je idejni tvorac majice Mark Husman. Spajajući modu i miris, on smatra da će sladokusci koji budu nosili majicu zadovoljavati svoje čulo mirisa, a da pritom ne osete krivicu koju izaziva grickanje čokolade. Majice nose natpise - 'Obožavam čokoladu' i 'Ja sam zavisnik od čokolade' - i koštaju 34,95 dolara. On razmišlja i o majicama sa mirisom kafe i žvakaće gume od jabuke i jagode.

Sve manje tangi

Ovog leta na jadranskim plažama sve je manje devojaka s otkrivenim guzama u tangama, a u Velikoj Britaniji tek svaka peta žena nosi seksi gaćice. Džetseterka Džodi Marš, koja u svom ormaru ima čak 500 tangi, izjavila je da su one izašle iz mode i da sada nosi samo 'velike gaće'. Nekada su seksi gaćice nosile samo striptizete i brazilske plesačice sambe, ali sve se preokrenulo 1977. kada ih je 'Guči' doveo na modnu pistu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.