Mladi aktivisti za ljudska prava: Šta vidite u ogledalu?

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 19.Okt.2016, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladi aktivisti za ljudska prava: Šta vidite u ogledalu?

Mladi aktivisti za ljudska prava obeležili su u Beogradu Međunarodni dan mladih za demokratiju akcijom “A šta vi vidite u ogledalu”. U nasleđe im je, kažu, ostavljen dugačak spisak problema sa kojima se bore u cilju stvaranja društva oslobođenog od stereotipa i predrasuda, društva koje se suočava prošlošću i društva u kome će se poštovati pravo svakog čoveka da bude ono što jeste. Šta ih vodi i sa kojim se problemima suočavaju podelili su u svojim odrazima u ogledalu, u centru Beograda....

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Mladi aktivisti za ljudska prava: Dižemo glas i kada niko neće

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 19.Okt.2016

Mladi aktivisti koji rade na promociji ljudskih prava i demokratskih vrednosti podelili su motive koji ih vode i probleme sa kojima se suočavaju u svom odrazu u ogledalu koje su, obeležavajući Međunarodni dan mladih za demokratiju, postavili na platou ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.