Misteriozno ubistvo: Ugledni američki doktori nađeni mrtvi u stanu

Izvor: BKTV News, 09.Maj.2017, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Misteriozno ubistvo: Ugledni američki doktori nađeni mrtvi u stanu

Ričard Fild (49) i Lina Bolanos (36), ugledni američki anesteziolozi nađeni su mrtvi u luksuznom sanu u Bostonu.

Njihova tela otkrivena su prošlog petka u stanu u potkrovlju, a Ruke i noge dvoje anesteziologa koji su radili u prestižnim bostonskim bolnicama, bile su vezane, a grkljani prerezani, piše Bi-Bi-Si.

Bampamim Tejeksejra, koji je nedavno izašao iz zatvora nakon odsluženja osmomesečne kazne za oružanu pljačku banke, osumnjičen je za ovo brutalno ubistvo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << />
Policija istražuje motiv ovog svirepog zločina.

Nedugo nakon što je napadač upao u stan, doktor Fild je jednom prijatelju poslao dve SMS poruke, a u jednoj od njih napisao je: "U stan mi je upao naoružan čovek."

Njegov prijatelj je odmah alarmirao policiju, koja je ubrzo došla u stan gde je zatekla Tejeksejru, koji je zapucao na njih. U razmeni vatre osumnjičeni je povređen, a nakon toga je prebačen u bolnicu gde je i uhapšen. Protiv njega podneta je krivična prijava.

Nakon razmene vatre, policajci su zatekli tela para koji je bio veren i uskoro je trebalo da se venča.

Policija je u početku bila uverena da su žrtve poznavale ubicu.

"Sigurnost u zgradi je na dovoljno visokom nivou da se nezvani gosti ne mogu neopaženo ušunjati, a provale u stanove gotovo su nemoguće jer ulaz čuva obezbeđenje", izjavio je bostonski policijski šef Vilijam Evans za tamošnje medije i dodao kako je na zidu bila ispisana poruka odmazde, ali nejasnog značenja.

Kasnije su iz policije objavili da ubica nije poznavao žrtve. Takođe je objavljeno da je na mestu zločina pronađena torba puna dragulja, koja je navodno pripadala Lini.

Sudeći prema objavama na društvenim mrežama, Lina i Ričard uživali su u zajedničkom životu, uspešnim karijerama i čestim putovanjima.

Vašington: Srušio se deo tunela sa nuklearnim otpadom, proglašena vanredna situacija!

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.