Misterija nestanka malezijskog aviona traje

Izvor: Studio B, 10.Mar.2014, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Misterija nestanka malezijskog aviona traje

Još se ništa ne zna o avionu Boing 777, sa 239 putnika i članova posade, koji je nestao pre dva, saopštio je direktor malezijske civilne avijacije Azharudin Abdul Rahman.

On je dodao da je vijetnamska avijacija na svojim obalama, na oko 80 kilometara od ostrva To Ču, sinoć primetila nešto što bi mogli biti ostaci aviona, ali da za sada nije definitivno potvrdjeno da je reč o nestaloj letelici.

Avion iz Kuala Lumpura krenuo je u Peking u subotu, a sa radara je nestao oko sat vremena posle poletanja. Malezijske vlasti su saopštile da nije isključena mogućnost da je reč o terorističkom napadu.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Malezijski avion nestao bez traga

Izvor: Danas, 10.Mar.2014

Još se ništa ne zna o avionu Boing 777, sa 239 putnika i članova posade, koji je nestao u subotu, saopštio je juče direktor malezijske civilne avijacije Azharudin Abdul Rahman.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.