Mislili ste da kad ostarite ne možete ponovo da budete mladi i lepi? E, pa i nije baš tako, ova baka je dokaz za to! (VIDEO)

Izvor: 24sata, 24.Okt.2014, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mislili ste da kad ostarite ne možete ponovo da budete mladi i lepi? E, pa i nije baš tako, ova baka je dokaz za to! (VIDEO)

Jaz koji fotošop može da napravi između realnosti i veštačkog ulepšavanja, dobro je poznat svima.

Fotografije poznatih na kojima se oni prervaraju u savršene modele najbolji su njegov prikaza. Ali ovaj video je otišao malo dalje, na njegovom početku vidimo staricu, a na kraju mladu ženu, jer za fotošop nije ništa nemoguće, piše portal zena.blic.rs.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

OD BABE - DEVOJKA Pogledajte kako se starica od 100 godina pretvara u mladu lepoticu (VIDEO)

Izvor: 24sata, 24.Okt.2014

Jaz koji fotošop može da napravi između realnosti i veštačkog ulepšavanja, dobro je poznat svima. Fotografije poznatih na kojima se oni prervaraju u savršene modele najbolji su njegov prikaza. Ali ovaj video je otišao malo dalje, na njegovom početku vidimo staricu, a na kraju mladu ženu, jer...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.