Ministarsvo zdravlja: Na Beogradskom sajmu smeštena 33 pacijenta

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 29.Mar.2020, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministarsvo zdravlja: Na Beogradskom sajmu smeštena 33 pacijenta

Državni sekretar u Ministarstvu zdravlja Srbije Berislav Vekić kazao je da se trenutno u privremenoj bolnici na beogradskom Sajmu nalaze 33 pacijenta sa najlakšom kliničkom slikom. On je za TV Prva naveo da su oko 13 časova počeli da preuzimaju pacijente iz prestoničkih kliničko-bolničkih centara, a da tokom prebacivanja ljudi na Sajam nije bilo nikakvih problema. "Građani su bili vrlo razumni i sasvim su lepo prihvatili prelazak iz bolnica na Sajam. Njima je na raspolaganju deset...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

NA SAJMU 10 LEKARA I 25 SESTARA: U privremenoj bolnici 33 pacijenta, stižu još 3 koji su nedavno došli iz inostranstva

Izvor: Kurir, 30.Mar.2020, 14:25

U privremenoj bolnici na Beogradskom sajmu trenutno su smeštena 33 pacijenata, a tokom popodneva biće prebačena još tri pacijenta iz Vojnog kampa Letenka na Fruškoj gori koji su pozitivni na novi koronaviru, kaže državni sekretar ministarstva zdravlja Berislav Vekić.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.