Ministar unutrašnjih poslova Francuske rekao kako je u Francuskoj sprečeno 12 terorističkih zavera!

Izvor: BKTV News, 12.Sep.2017, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministar unutrašnjih poslova Francuske rekao kako je u Francuskoj sprečeno 12 terorističkih zavera!

Ministar unutrašnjih poslova, Žerar Kolom, upozorava da pretnje ostaju "snažne".

Među slučajevima koji nisu objavljeni je i planirani napad, sprečen u maju, na jednu školu za pilote u gradu Salon de Provans, dodao je ministar ne precizirajući detalje, prenosi AFP.

Antiteroristička operacija: Evakuiše se katedrala u Barseloni!

Još jedna zavera koja je osujećena u januaru je bio napad na "kasarnu, policijsku stanicu ili supermarket sa uzimanjem talaca", >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << naveo je Kolom.

"Pretnja ostaje snažna. Mi se sada krećemo od spoljne ka internoj pretnji, i moramo se adaptirati na evoluciju ovakve pretnje", kazao je on pred parlamentarnim komitetom koji je razmatrao vladine predloge novih antiterorističkih zakona.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

U Francuskoj sprečeno 12 terorističkih zavera

Izvor: B92, 12.Sep.2017

Pariz -- U Francuskoj je od početka godine sprečeno 12 terorističkih zavera, saopštio je ministar unutrašnjih poslova Žerar Kolom...Kako kaže, pretnja ostaje “snažna”...Među slučajevima koji nisu objavljeni je i planirani napad, sprečen u maju, na jednu školu za pilote u gradu Salon de...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.