Izvor: Blic, 04.Okt.2018, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministar policije sa Tomasom Šibom o saradnji policija Srbije i Nemačke

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je danas u Beogradu sa ambasadorom Savezne Republike Nemačke Tomasom Šibom o saradnji policija dve zemlje u oblasti unutrašnjih poslova.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefanović i Šib o policijskoj saradnji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Okt.2018

Potprеdsеdnik Vladе Rеpublikе Srbijе i ministar unutrašnjih poslova dr Nеbojša Stеfanović razgovarao jе danas u Bеogradu sa ambasadorom Savеznе Rеpublikе Nеmačkе Tomasom Šibom o saradnji policija dvе zеmljе u oblasti unutrašnjih poslova...Stеfanović i Šib istakli su dobru...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Stefanović i Šib: Dobra saradnja policija Srbije i Nemačke

Izvor: Danas, 04.Okt.2018

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je danas u Beogradu sa ambasadorom Nemačke Tomasom Šibom o saradnji policija dve zemlje u oblasti unutrašnjih poslova. Članak Stefanović i Šib: Dobra saradnja policija Srbije i Nemačke se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.