Ministar energetike Šri Lanke upozorava da će zalihe benzina presušiti

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 04.Jul.2022, 08:07

Ministar energetike Šri Lanke upozorava da će zalihe benzina presušiti

Ministar energetike Šri Lanke izdao je oštro upozorenje zbog zaliha goriva u zemlji, jer se suočava sa najgorom ekonomskom krizom u više od 70 godina. Kanchana Wijesekera je u nedelju rekao da je državi ostalo dovoljno benzina za manje od jednog dana pod redovnom potražnjom. On je takođe rekao da bi sledeća pošiljka benzina trebalo da stigne za duže od dve nedelje. Prošle nedelje, Šri Lanka je obustavila prodaju benzina i dizela za vozila koja nisu neophodna jer se bori da plati uvoz robe...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Ministar energetike Šri Lanke upozorio na nestajanje zaliha benzina

Izvor: Danas, 04.Jul.2022

Ministar energetike Šri Lanke Kančana Vijesekera upozorio je da nema ni dovoljno zaliha goriva u toj državi koja se suočava sa najvećom ekonomskom krizom u poslednjih 70 godina.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.