Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Apr.2023, 18:22

Ministar Adžić: Inauguracija Milatovića gde on odluči, Cetinjani su gostoprimni ljudi

Ministar unutrašnjih poslova Crne Gore, Filip Adžić, izjavio je danas da će novoizabrani predsednik, Jakov Milatović, biti 20. maja inaugurisan tamo gde on odluči: u Podgorici ili na Cetinju."Ako odlučli da bude Podgorica - biće, ako odluči Cetinje - onda će biti Cetinje", kazao je ministar na sednici supštinskog Odbora za bezbednost povodom napisa u medijima da nije bezbedno da inauguracija bude na Cetinju koje je crnogorska prestonica.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Knežević: Odluke o predsedniku opštine Budva se donose u britanskoj ambasadi

Izvor: Danas, 18.Apr.2023

Predsednik Odbora Skupštine Crne Gore za bezbednost Milan Knežević izjavio je danas da se odluke o uhapšenom predsedniku opštine Budva Milu Božoviću donose u britanskoj ambasadi i poručio britanskoj ambasadorki Karen Medoks da prevodi Šekspira na srpski jezik i da obilazi plaže.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.