Mima Karadžić: Podmeću mi da sam za NATO, nisam ga ni spomenuo

Izvor: Vostok.rs, 07.Nov.2015, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mima Karadžić: Podmeću mi da sam za NATO, nisam ga ni spomenuo

07.11.2015. -

Vjerovao sam da podstičem promociju rodne grude, a iskorišćen sam za političku kampanju „Partnerstvo za sigurnu budućnost“, kojom se podržava ulazak Crne Gore u NATO, kazao je za Novosti glumac Milutin Mima Karadžić.

Prema njegovim riječima, kada je pristao da učestvuje u reklami, tražio je da se na snimanju pojavi i neko iz Vlade Crne Gore, koja je bila organizator, kako bi se dogovorili u sklopu koje promotivne svrhe se radi. Ali, niko nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << došao. Glumac tvrdi da nije potpisao nikakav ugovor, a onda je preko noći osvanuo na bilbordima kako reklamira NATO.

„Čim sam video spot i plakate, odmah sam zahtijevao da moj lik uklone iz te kampanje, ali negdje je ostalo u narodu da propagiram NATO. Nikad se u životu nijesam politički izjašnjavao, niti me to zanima. Ne vidim svrhu da učestvujem u svemu tome, niti smatram da će neko otići da glasa za ulazak Crne Gore u Sjevernoatlantsku alijansu ukoliko vidi da i ja stojim iza toga. Ne sumnjam da će Podgorica sama da odluči šta je za nju najbolje, ali to će učiniti bez mene“, istakao je on.

Na pitanje da li politika može da posvađa običan narod sa jedne i druge strane granice Karadžić je odgovorio da nema problem sa tim što u Crnoj Gori sebe neko doživljava kao Crnogorca, a neko kao Srbina.

„Teško mi je da komentarišem političku situaciju. Glumac sam i želim da to i ostanem. Ne zanima me ko je u pravu, a ko nije. Svako može da se deklariše onako kako hoće, ali kod kuće. Nekad smo bili svi Jugosloveni, pa nas je bilo briga ko je koje nacionalnosti. Čak je bilo i simpatično biti Crnogorac ili Dalmatinac završava glumac“, zaključio je on.

„Zbog mnogih stvari koje sam radio za pozitivan imidž Crne Gore, nijesam o sebi čuo hvalospjeve“, kaže Mima.

On priznaje da je u poslednje vrijeme pominjan i prozivan, čak u nekim komentarima i pogrdno nazivan jer video-klip u kojem se pojavljuje promoviše ulazak Crne Gore u NATO. Nije imao predstavu da će to tako da izgleda. Nije ni, ističe, spomenuo NATO, spiker je to učinio umjesto njega.

IN4S

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Mima Karadžić: Podmeću mi da sam za Crnu Goru u NATO

Izvor: Večernje novosti, 07.Nov.2015

VEROVAO sam da podstičem promociju rodne grude, a iskorišćen sam za političku kampanju "Partnerstvo za sigurnu budućnost", kojom se podržava ulazak Crne Gore u NATO - otkriva za "Novosti" glumac Milutin Mima Karadžić. Prema njegovim rečima, kada je pristao da učestvuje u reklami, tražio je...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.