KARADŽIĆ U VELIKIM PROBLEMIMA Mima zbog kampanje za NATO na meti negativnih komentara

Izvor: Blic, 07.Nov.2015, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KARADŽIĆ U VELIKIM PROBLEMIMA Mima zbog kampanje za NATO na meti negativnih komentara

"Spot je mogao da se koristi u nekoj emisiji, a to što je stavljeno kao bilbord i dodatak za tu kampanju me je razljutilo, pa sam zvao i zamolio da se to skine i oni su to uradili. Nemam nikakav ugovor, nisam za to primio novac, nisam politička ličnost - zato nije trebalo to ni da radim"

Kampanju za ulazak Crne Gore u NATO podržale su mnoge javne ličnosti, između ostalih rukometašica Radmila Petrović, pevačica Milena >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Vučić, trener Dragan Adžić, kreatorka Milena Đurđić, ali je učešće Milutina-Mime Karadžića podiglo najviše prašine.

Proslavljeni crnogorski glumac i producent nekih od najgledanijih televizijskih formata za “Vijesti” je ispričao kakve je posledice taj angažman imao po njegov život, zašto se pokajao zbog učešća u ovom projektu i zbog čega je tražio da bude izuzet iz kampanje.

- Sve što sam radio, radio sam da učinim nešto što bi bilo značajno i boljitak za Crnu Goru, ukoliko uopšte moja reč može nešto da doprinese. Da li će Crna Gora ući u NATO ili neće, stvarno me ne zanima, niti ja imam išta od toga. Ja sam glumac i cela moja priča je vezana za to da kao glumac ne treba da učestvujem ni ja, ni bilo ko od mojih kolega, u ovakvim varijantama. Zahvaljujući toj kampanji izložen sam nekim pohvalama i porugama, potpuno nepotrebno, a nemam ništa od toga, niti će mi se išta promeniti u životu - kaže Karadžić i dodaje:

- Nadam se da Crna Gora zna svoj put, pa će odabrati onaj pravi bez obzira na mene. Tako je bilo uvek. Kad sam prihvatio da radim spot, u tom spotu nisam izgovorio NATO niti bilo šta drugo, govorili smo o lepoti i sigurnosti Crne Gore, to je bila moja priča. Spot je mogao da se koristi u nekoj emisiji, a to što je stavljeno kao bilbord i dodatak za tu kampanju me je razljutilo, pa sam zvao i zamolio da se to skine i oni su to uradili. Nemam nikakav ugovor, nisam za to primio novac, nisam politička ličnost - zato nije trebalo to ni da radim. Čak nisam ni mogao da pretpostavim da će ova priča da izazove halabuku. To mi baš nije trebalo - rekao je Karadžić i dodao da zbog cele te situacije ima velike probleme.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mima Karadžić: Podmeću mi da sam za NATO, nisam ga ni spomenuo

Izvor: Vostok.rs, 07.Nov.2015

07.11.2015. -..Vjerovao sam da podstičem promociju rodne grude, a iskorišćen sam za političku kampanju „Partnerstvo za sigurnu budućnost“, kojom se podržava ulazak Crne Gore u NATO, kazao je za Novosti glumac Milutin Mima Karadžić...Prema njegovim riječima, kada je pristao da učestvuje...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.