Izvor: Blic, 22.Mar.2019, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milijana (21) i Milojko (74) nisu jedini, CRKVA NIJE HTELA DA VENČA ni OVAJ poznati par jer je razlika 35 GODINA

Milijana Bogdanović (21) i Milojko Božović (74) iz sela Pilatovići o kojima već danima bruji Srbija, zakazali su venčanje 7. septembra ove godine, ali iako imaju veliku želju da svoju vezu ozvaniče i u crkvi to im crkva neće dozvoliti zbog velike razlike u godinama. Inače, oni nisu jedini poznati par koji se suočio sa ovom zabranom.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

RODITELJI JOJ DOŽIVLJAVAJU VELIKE NEPRIJATNOSTI Milojko ne želi da odustane od 53 godine mlađe Milijane: "Oni me NE ZANIMAJU"

Izvor: Blic, 22.Mar.2019

O ljubavi Milijane Bogdanović (21) i Milojka Božića (74) već danima ne prestaje da se priča, dok uveliko pregovaraju o ulasku u neki od aktuelnih rijalitija.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.