Milerov izveštaj među bestselerima na Amazonu

Izvor: Mondo, 19.Apr.2019, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milerov izveštaj među bestselerima na Amazonu

Štampana verzija izveštaja američkog specijalnog tužioca, Roberta Milera, o navodnom dosluhu Rusije i američkog predsednika Donalda Trampa tokom kampanje 2016. postala je jedan od bestselera u najvećoj prodavnici na internetu.

Foto: Screenshot/Amazon

Knjiga pod nazivom "Milerov izveštaj: Konačan izveštaj specijalnog tužioca o Donaldu Trampu, Rusiji i dosluhu" biće izdata 30. aprila, a u njoj će biti i pismo državnog tužioca SAD Vilijama Bara upućeno američkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Kongresu o zaključcima Milerovog izveštaja.

Štampana verzija izveštaja, čija se cena kreće do 9,20 dolara, nalazi se na trećem mestu najpopularnije knjige na Amazonu, uprkos činjenici da su na internetu dostupne i besplatne verzije u PDF formatu, javio je Sputnjik.

Izveštaj Roberta Milera imaće nekoliko edicija, uključujući izdanja izdavačke kuće "Skajhors", "Vašington post" i "Sajmon i Šuster".

ISTRAŽENO: Tramp nije sarađivao s Rusima

U izdanju "Vašington posta" navedena je i analiza koju su uradili novinari ovog lista, koji su pratili temu od samog početka.

Milerov izveštaj je juče objavljen, a u njemu se navodi da ne postoje dokazi o dosluhu tokom predizborne kampanje u SAD.

U izveštaju se zaključuje da se Rusija nije umešala u izbore u korist američkog predsednika.

Rusija je u više navrata negirala bilo kakvu umešanost u izbore 2016. godine, a Tramp je čitavu istragu nazvao "politički motivisanim lovom na veštice".

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.