Milena Ivanović: Značajan pomak u rasvetljavanju zločina

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Jan.2019, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milena Ivanović: Značajan pomak u rasvetljavanju zločina

Milena Ivanović, supruga ubijenog lidera Građanske inicijative SDP Olievara Ivanovića, izjavila je večeras da je napavljen značajan pomak u rasvetljavanju ovog zločina, pozivajući se na informacije koje dobija od srpskih ograna.

Verujem da ćemo uskoro dobiti informacije makar kuda vode tragovi ko su ubice ili nalogodavci, rekla je Ivanović ;gostujući u emisiji Radio televizije Srbije Upitnik.

Ona je rekla da ne gubi nadu da će se zločin biti rasvetljen jer >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << je nemoguće sakriti istinu.

Prema njenim rečima, to je političko ubistvo a vreme će pokazati kome je to najviše odgovaralo.

Ona je rekla da protok vremena omogućava da se iznose razne ružne špekulacije i manipulacije, ocenivši i da je Ivanović nekima skupa moneta za političko potkusurivanje.

Na pitanje o međusobnim optužbama Beograda i Prištine ko je odgovoran za ubistvo, ona je rekla da veruje svojoj državi.

Istina je kao voda i ona uvek nađe svoj put, rekla je Ivanović.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milena: Značajan pomak u rasvetljavanju ubistva

Izvor: Mondo, 15.Jan.2019

Milena Ivanović, supruga ubijenog lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, izjavila je da je napavljen značajan pomak u rasvetljavanju ovog zločina...Foto: Mondo/Stefan Stojanović..Ona je to izjavila pozivajući se na informacije koje dobija od srpskih ograna...Verujem da ćemo uskoro...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.