Mikrotalasna za Svetlanu iz Jagodine

Izvor: Blic, 10.Okt.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mikrotalasna za Svetlanu iz Jagodine

Svetlana Petrović, tehnolog iz Jagodine, dobitnica je mikrotalasne rerne u nagradnoj igri magazina „Blic Puls" - „Pulsirajte i osvojite!". Kako nam je objasnila, oduvek je igrala nagradne igre, ali do sada nije imala sreće. Ovoga puta njena snaja je osvojila vrednu robnu nagradu.

- Veoma smo se obradovali! Redovno čitamo „Blic Puls". Časopis nam se dopada i ne propuštamo nijedan broj. Eto, sada smo imali i sreće - rekla je tridesetčetvorogodišnja dobitnica.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Mirjana Pešić, privatnik iz Trstenika, od prvog broja čita „Blic Puls", a sada je dobila nagradu - mobilni telefon.

- Kao redovnog čitaoca ova nagrada me je veoma obradovala. Stalno sam igrala neke nagradne igre, međutim, ovo mi je prvi put da sam nešto dobila. Baš sam srećna - priznala je Mirjana koja je po nagradu došla sa sinom.

„Pulsirajte i osvojite!" je jednostavna nagradna igra u kojoj odmah osvajate nagradu. Nema SMS-ova, kodova, nema slanja kupona... Dovoljno je da kupite „Puls", da na trećoj strani potražite nagradni kupon i odmah po otvaranju proverite da li ste osvojili nagradu!

Za sve one koji nemaju sreće i ne osvoje odmah neku od naših 6.500 nagrada, pripremili smo iznenađenje - finalno izvlačenje „Puls" super nagrada: put na karneval u Rio i automobil „ševrolet spark". Zato ne bacajte svoje kupone! Više o nagradama, dobitnicima i nagradnoj igri u narednom broju „Pulsa".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.