Mihajlovićeva: Država mora da zna ko nas vozi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Okt.2019, 08:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlovićeva: Država mora da zna ko nas vozi

Gospodo, registrujte se i poštujte zakon, država mora da zna ko vozi građane, a ako ima rupa u zakonu dajte da vidimo koje su i da to rešimo, poručila je danas ministarka saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture Zorana Mihajlović predstavnicima udruženja Cargo.

Mihajlović je u Jutarnjem dnevniku Radio-televizije Srbije ocenila "nedopustivim" da taksisti blokiraju ulice Beograda, posebno ne Gazelu i auto - put, ali je insistirala i da se predstavnici udruženja CarGo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << moraju registrovati.

Zakon moraju da poštuje i taksisti i CarGo, moraju da se registruju jer država mora da zna ko vozi građana u javnom prevozom rekla je Mihajlović.

"Činjenica je da imamo jednu kompaniju koja ne poštuje zakon. Gospodo, registrujte se ili budite ugašeni", poručila je Mihajlović i pozvala sve institucije da poštuju zakon.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Mihajlović: Nema razlike izmedju CarGo i divljih taksija, nedopustivo zatvarati ulice

Izvor: Beta, 14.Okt.2019

Ministarka saobraćaja, gradjevinarstva i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da nema razlike izmedju CarGo i divljih taksija, a povodom protesta taksista ocenila je da je nedopustivo zatvarati ulice. "Činjenica je da imamo ovde jednu kompaniju koja ne poštuje zakon, dakle gospodo registrujte...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.