
Izvor: Danas, 05.Avg.2020, 13:51
Mesne prerađevine konzumiramo nekoliko puta nedeljno, najviše šunku
Potrošači Srbije nekoliko puta nedeljno konzumiraju mesne prerađevine, od čega najviše šunku (43 odsto), salamu (33 odsto), trajne kobasice (24,9 odsto), paštete (24 odsto), a najmanje viršle (13,2 odsto), pokazalo je istraživanje Centra potrošača Srbije (CEPS).
Povezane vesti
Potrošači u Srbiji od mesnih preradjevina najčešće kupuju šunku i salamu
Izvor: Beta, 05.Avg.2020
Potrošači u Srbiji od mesnih preradjevina najčešće kupuju šunku i salamu, pokazalo je istraživanje Centra potrošača Srbije (CEPS).Istraživanje je sprovedeno u junu u Beogradu, Nišu i Novom Sadu.Kako je saopštio CEPS, potrošači nekoliko puta nedeljno konzumiraju najviše šunku (43,4 odsto...
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.