Mentalni bolesnik sa nožem hteo da vidi kraljicu

Izvor: Press, 15.Okt.2013, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mentalni bolesnik sa nožem hteo da vidi kraljicu

Tužilac Edvard Ajdin rekao je, u Sudu za prekršaje u Vestminsteru, da je okrivljeni Dejvid Belmar (44) hteo da vidi Elizabetu II, pošto ima fukciju vezanu za britansku kraljicu i da nije srećan zbog svog istupa.
On je priznao da uzima lekove pošto ima probleme s mentalnim zdravljem, prenela je agencija AP.
Belmar se izjasnio krivim za nezakonitu radnju i posedovanje hladnog oružja, kuhinjskog noža od 15,5 centimentara, pošto je juče pokušao da protrči kroz kapiju Bakingemske >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << palate, preskakajući prepreke od vozila ispred severnog ulaza u Palatu dok kraljica Elizabeta (87) nije bila u svojoj londonskoj rezidenciji.
"On je opasnost po javnost jer je nosio nož u centru Londona i opasan je po kraljicu", rekao je tužilac i podsetio da je Belman dobio opomenu 1989. zbog paljenja vatrometa i bacanje u dvorište Bakingemske palate, čulo se na saslušanju u Sudu.
Londonska policija je saopštila da je on lišen slobode juče oko podneva, dok je pokušavao da uđe kroz kapiju Palate, koja je dom britanske kraljevske porodice.
Nož je pronađen prilikom pretresa, a muškarac je uhapšen pod sumnjom da je hteo nezakonito da prođe u zaštićenu zonu, kao i za posedovanje hladnog oružja i smešten u zatvor u jednoj londonskoj policijskoj stanici, navodi AP.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mentalni bolesnik sa nožem htio da vidi kraljicu

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Okt.2013

Mentalno bolestan muškarac, koji je s velikim kuhinjskim nožem pokušao da uđe u Bakingemsku palatu u centru Londona, želio je da vidi britansku kraljicu Elizabete II, saopšteno je danas u Sudu u Vestminsteru.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Naoružan hteo da vidi britansku kraljicu

Izvor: Vesti-online.com, 15.Okt.2013

Britansko tužilaštvo saopštilo je da je Dejvid Belmar, koji je naoružan nožem pokušao da prođe kroz kapiju Bakingemske palate, želeo da vidi kraljicu Elizabetu Drugu. ..Kraljica Elizabeta II..Belmar je priznao krivicu prema optužbama za neovlašćeni upad i posedovanje hladnog oružja... ..Tužilac...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.