Izvor: RTS, 05.Okt.2020, 11:24

Melanija neće posetiti Trampa u bolnici

Supruga američkog predsednika Donalda Trampa, koja je kao i on zaražena koronavirusom, neće posetiti supruga u bolnici zbog rizika po zaposlene.
Prva dama Amerike Melanija Tramp ostala je u izolaciji u Beloj kući, navodi En-Bi-Si njuz.

"Ona ima kovid. Tako nešto bi izložilo agente koji je voze i medicinsko osoblje koje bi je dovelo do njega riziku da i oni obole", rekao je jedan od zvaničnika.
Tramp je juče nakratko izašao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << iz vojne bolnice "Valter Rid" da pozdravi okupljene pristalice. Primećen je u jednom od vozila, nosio je masku za lice i mahao je okupljenima.
Takav njegov potez izazvao je kritike i optužbe da je Tramp agente službi bezbednosti koji su bili sa njim u vozilu nepotrebno izložio riziku.
Predsednik SAD prebačen je u petak uveče u vojnu bolnicu "Volter Rid" u Merilendu, pošto je, nedugo posle potvrde da je pozitivan na koronavirus, počeo da pokazuje prve simptome, blago povišenu temperaturu i kašalj.
Savetnik američkog predsednika Donalda Trampa Ričard Grenel kaže da je Tramp dobro i da je hospitalizovan iz predostrožnosti.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.