Mektić ispitan u Tužilaštvu BiH

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 15.Mar.2019, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mektić ispitan u Tužilaštvu BiH

Ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić ispitan je u Tužilaštvu BiH nakon što je izjavio da ima informacije da Hrvatska u Bosni i Hercegovini vrbuje vehabije. Nakon saslušanja je izjavio: "Zašto Tužilaštvo nije reagovalo u ranijim slučajevima? Nije ovdje suština da se utvrdi šta se stvarno događalo, suština je da se zaštite prijateljsko-rodbinske veze između pojedinih tužilaca i aktera ove priče. Da je Tužilaštvo imalo namjeru, učestvovalo bi u svakom slučaju. Ono sve što sam rekao, ja...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mektić saslušan u Tužilaštvu BiH

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Mar.2019

SARAJEVO – Policija prikuplja informacije i kada postoji osnov za sumnju o tome obavijesti Tužilaštvo, kazao je danas Dragan Mektić, ministar bezbjednosti BiH, a nakon saslušanja u Tužilaštvu BiH u Sarajevu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.