Meksiko, uhapšen vođa zloglasnog narko-kartela

Izvor: RTS, 09.Feb.2018, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Meksiko, uhapšen vođa zloglasnog narko-kartela

Vlasti u Meksiku saopštile su da su uhapsile Hosea Mariju Gisara Valensiju, vođu narko-kartela Zetas, poznatog po šifrovanom imenu "Z43".
Navodi se da je "Z43" američki državljanin rođen u Kaliforniji, za čije hapšenje su SAD ponudile pet miliona dolara.
Komesar za nacionalnu bezbednost Meksika Renato Sales izjavio je da je narko-bos, kojeg je oslovio samo po imenu "Hose Marija" bez navođenja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prezimena i nadimka, uhapšen u Romi, popularnom kvartu Meksiko Sitija poznatom po restoranima.
Sales je rekao da je vođa Zetasa bio jedan od glavnih uzročnika nasilja i upravljao krijumčarenjem droge i drugim aktivnostima ovog narko-kartela u južnom delu Meksika.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Meksiko: Uhapšen Z43, vođa ozloglašenog narkokartela Zetas

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Feb.2018

Vlasti u Meksiku saopštile su da su uhapsile Hose Mariju Gisar Valensiju, vođu narko kartela Zetas, poznatog po šifrovanom imenu Z43...Navodi se da je Z43 američki državljanin rođen u Kaliforniji, za čije hapšenje su SAD ponudile pet miliona dolara...Komesar za nacionalnu bezbednost Meksika Renato...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

"Pao" ozloglašeni narko-bos Z43

Izvor: Mondo, 09.Feb.2018

Vođa narko kartela, Hose Marija Gisar Valensija, poznat po šifrovanom imenu Z43, uhapšen je u Meksiku...Foto: YouTube/Screenshot/Grillonautas2..  Z43 je američki državljanin rođen u Kaliforniji, za čije hapšenje su SAD ponudile pet miliona dolara...Komesar za nacionalnu bezbednost Meksika Renato...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.