Meksiko: Švercovali drogu u psima, pa ih komadali

Izvor: Večernje novosti, 10.Jul.2013, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Meksiko: Švercovali drogu u psima, pa ih komadali

MILANO - Italijanski sud naložio je da 49 osoba za koje se sumnja da su članovi latinoameričke bande budu izvedene pred porotu zbog navodnog korišćenja kučića za krijumčarenje kokaina u zemlju, preneo je danas BBC. Veterinar u Meksiku je primoravao veće pse da progutaju pakete droge pre nego što su slati avionom za Milano, saopštila je policija. Nakon dolaska, oni su ubijani i raskomadani da bi bio preuzet kokain, što je izazvalo negodovanje aktivista za zaštitu životinja. Osobama ekvadorske, peruanske i salvadorske nacionalnosti biće suđeno u Italiji.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Psima prebacivali kokain iz Meksika u Italiju

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Jul.2013

MILANO - Grupa od 49 pripadnika latinoameričke narko bande izaći će pred sud u Italiji zbog korištenja pasa za krijumčarenje kokaina u ovu zemlju.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.