Meksiko: Srušio se tržni centar u izgradnji, 7 žrtava

Izvor: Večernje novosti, 12.Okt.2018, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Meksiko: Srušio se tržni centar u izgradnji, 7 žrtava

Najmanje sedam osoba je poginulo kada se u meksičkom gradu Montereju srušio tržni centar u izgradnji Najmanje sedam osoba je poginulo kada se u meksičkom gradu Montereju srušio tržni centar u izgradnji, saopštili su zvaničnici dodajući da se sedam lica vode kao nestali. Osim toga, 15 osoba je povređeno, rekao je sekretar lokalnog saveta Genaro Garsija na konferenciji, prenosi AP. Veruje se, kako je dodao, da su sve žrtve građevinski radnici.PROČITAJTE JOŠ: STRAVIČAN >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << ZLOČIN U MEKSIKU: Uhapšen par koji je ubio 10 žena i prodao bebu Građevinski radovi na izgradnji trospratnog tržnog centra odvijali su se bez neophodnih dozvola, navele su meksičke vlasti.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

VIDEO: Srušio se tržni centar u izgradnji u Meksiku, sedam mrtvih

Izvor: Radio 021, 12.Okt.2018

Najmanje sedam osoba je poginulo kada se u meksičkom gradu Montereju srušio tržni centar u izgradnji, saopštili su zvaničnici dodajući da se sedam ljudi vode kao nestali...Kako je rekao sekretar lokalnog saveta Genaro Garsija, 15 osoba je povređeno...Veruje se, kako je dodao, da su sve žrtve...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.