Meksiko: Okršaj kriminalnih bandi, devet mrtvih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Okt.2019, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Meksiko: Okršaj kriminalnih bandi, devet mrtvih

Tela devet osoba, za koje se veruje da su članovi bande, pronađena su na jugu Meksika, u oblasti gde se dve kriminalne organizacije godinama bore za teritoriju.

Izrešetana tela devet muškaraca pronađena su u sredu na putu u Zitlali, u južnoj meksičkoj državi Gerero.

Zitlala se nalazi u blizini Čilape, gde se kriminalna grupa Rohos sukobljava zbog kontrole nad teritorijom sa rivalskom grupom poznatom kao Ardiljos.

Tužilaštvo države Gerero je rekao da su ubijeni najverovatnije bili članovi grupe Rohos, prenosi AP.

Istražitelji su na mestu ubistva pronašli čaure automatske puške.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Okršaj bandi u Meksiku: Devetoro izrešetano

Izvor: B92, 24.Okt.2019

Meksiko Siti -- Tela devet osoba, za koje se veruje da su članovi bande, nađena na jugu Meksika, u oblasti u kojoj se dve kriminalne organizacije godinama bore za teritoriju...Izrešetana tela devet muškaraca pronađena su u sredu na putu u Zitlali, u južnoj meksičkoj državi Gerero...Zitlala se...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.