Meksiko:Novih 16 žrtava narko-bandi

Izvor: B92, 11.Sep.2012, 09:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Meksiko:Novih 16 žrtava narko-bandi

Sijudad Meksiko -- Meksička policija pronašla je 16 tela u jednom vozilu u saveznoj državi Gerero na jugozapadu zemlje, u oblasti u kojoj su zaratile narko-bande.

Ubijeni su pronadjeni u ponedeljak blizini mesta Kojuka de Kataljan, na granici sa zapadnom meksičkom državom Mićoakan, a na telima se vide znaci torture i likvidirani su iz vatrenog oružja.

"Još nemamo podataka o identitetu ubijenih. Radi se o veoma opasnoj oblasti", rekao je jedan lokalni policajac, prenela >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je agencija Rojters.

U Mićoakanu je aktivne narko bande "La familija" i "Vitezovi templara" koji se bore za prevlast. Lokalni mediji su javili da je odgovornost za ubistvo 16 ljudi preuzela "La familija" i o tome ostavila poruku u vozilu. Radi se o jednom od najtežih ubistava u Gereru u proteklih nekoliko meseci, vezanih za obračune narko kartela.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.