Meksiko: Dva grada ostala bez policajaca jer su svi uhapšeni!

Izvor: NaDlanu.com, 19.Jan.2013, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Meksiko: Dva grada ostala bez policajaca jer su svi uhapšeni!

Dva grada na severu Meksika ostala su bez ijednog policajca, pošto je svih 158 policajaca, uključujući njihove šefove, uhapšeno u petak zbog povezanosti sa organizovanim kriminalom.

Dvojica šefova policije, kao i 47 policajaca iz mesta Lerdo i njih 109 iz grada Gomes Palasio, u državi Durango, uhapšeni su u zajedničkoj akciji vojske i policije u Durangu, rekla je Frans presu državni tužilac te savezne države Sonja de la Garsa Fragoso. Uhapšeni policajci "deo su unutrašnje >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << strukture organizovanog kriminala", a više njih optuženo je da je lično učestvovalo u otmicama, precizirala je. Lerdo i Gomes Palasio, u kojima živi ukupno 500.000 ljudi, nalaze se u oblasti u kojoj se u poslednje tri godine uvećao broj otmica, nestanaka i ubistava. Većina uhapšenih policajaca suspendovana je u novembru i oduzeto im je oružje. (Vestionline)

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Meksiko: Uhapšeni svi policajci u dva grada

Izvor: Vesti-online.com, 20.Jan.2013, 12:13

Dva grada na severu Meksika ostala su bez ijednog policajca, pošto je svih 158, uključujući i njihove šefove, uhapšeno zbog povezanosti sa organizovanim kriminalom...Dva grada ostala bez policajaca  ..Dvojica šefova policije, kao i 47 policajaca iz mesta Lerdo i njih 109 iz grada Gomes Palasio,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.