Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Nov.2018, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Meksička vlada odlikovala Trampovog zeta

Vlada Meksika je odlikovala zeta američkog predsednika Donalda Trampa i savetnika u Beloj kući Džareda Kušnera Ordenom astečkog orla, najvišim meksičkim odlikovanjem za strance.

Meksičko ministarstvo spoljnih poslova saopštilo je da je Kušner zaslužio odlikovanje zbog aktivnosti u pregovorima o novom trgovinskom sporazumu koji su Meksiko, SAD i Kanada danas potpisali na marginama samita G20 u Buenos Ajresu.

Taj sporazum zamenjuje dosadašnji Severnoamerički sporazum o slobodnoj trgvini (NAFTA). Kušner je izjavio da između SAD i Meksika postoji "visok nivo poverenja", uprkos medijskim navodima o sukobima među dve susedne zemlje.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Meksička vlada odlikovala Trampovog zeta

Izvor: B92, 30.Nov.2018

Vlada Meksika je odlikovala zeta američkog predsednika Donalda Trampa i savetnika u Beloj kući Džareda Kušnera...On je odlikovan Ordenom astečkog orla, najvišim meksičkim odlikovanjem za strance...Meksičko ministarstvo spoljnih poslova saopštilo je da je Kušner zaslužio odlikovanje zbog aktivnosti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.