Mekdonalds postaje narodna kuhinja za siromašne!

Izvor: Telegraf.rs, 13.Avg.2014, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mekdonalds postaje narodna kuhinja za siromašne!

- Trenutno restorani ne rade. Prostorije i oprema će se koristi za pripremu obroka za porodice sa niskim primanjima - rekao je šef samoproglašene Narodne Republike Donjeck, Boris Litvinov

Prostorije američkog lanca restorana brze hrane Mekdonalds u Donjecku biće korišćeni kao narodne kuhinje za najsiromašnije stanovnike tog grada.

- Trenutno restorani ne rade. Prostorije i oprema će se koristi za pripremu obroka za porodice sa niskim primanjima >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << – rekao je šef samoproglašene Narodne Republike Donjeck, Boris Litvinov, preneo je Interfaks.

Prema njegovim rečima, ako se vrate domaćini zatvorenih restorana, sa njima će se voditi dijalog o saradnji i naknadi, a rukovodstvo samoproglašene republike obećao je da tehnička oprema restorana neće biti oštećena.

U Donjecku je, pre početka sukoba, radilo tri Mekdonalds restorana, koji su zatvoreni iz “bezbednosnih razloga”. Datum početka rada narodnih kuhinja još uvek nije naveden.

(Telegraf.rs / Tanjug / Foto: Ilustracija)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.