Mej: Ne puštamo birokratama iz Brisela da nas gaze

Izvor: N1 televizija, 03.Maj.2017, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mej: Ne puštamo birokratama iz Brisela da nas gaze

Britanska premijerka Tereza Mej optužila je evropske političare da prete Velikoj Britaniji kako bi pokušali da utiču na ishod predstojećih parlamentarnih izbora.

Posle sastanka s kraljicom Elizabetom Drugom, Mej je rekla da pojedini u Briselu žele da pregovori o Bregzitu propadnu i da su evropski mediji "loše predstavili" pregovaračku poziciju Londona.

Mej rekla da će sledećih pet godina "odrediti kurs Velike Britanije za naredne generacije".

"Ako >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << ne izvedemo ove pregovore kako treba, ako pustimo birokratama u Briselu da nas gaze, izgubićemo šansu da izgradimo pravičnije društvo s pravim mogućnostima za sve", rekla je Mej.

Danas je zvanično počela kampanja za vanredne izbore pošto je parlament raspušten u ponoć.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Mej: EU preti kako bi uticala na britanske izbore

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Maj.2017

Britanska premijerka Tereze Mej optužila je danas evropske političare da prete Velikoj Britaniji kako bi pokušali da utiču na ishod predstojećih parlamentarnih izbora...Posle sastanka s kraljicom Elizabetom Drugom, Mej je rekla da pojedini u Briselu žele da pregovori o Bregzitu propadnu i da su...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.