Megan Markl rodila dečaka

Izvor: Večernje novosti, 06.Maj.2019, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Megan Markl rodila dečaka

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl rodila je dečaka, saopštio je njen suprug, princ Hari Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl rodila je dečaka, saopštio je njen suprug, princ Hari.On je dodao da su majka i beba dobro. "Bilo je neverovatno", rekao je princ Hari, smešeći se, i dodao da je veoma ponosan na svoju suprugu. Obraćajući se medijima, princ Hari naglasio je da on i Megan Markl još nisu odlučili koje će ime dati sinu i najavio da će se sve troje, prvi put, pojaviti >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << u javnosti za nekoliko dana. PROČITAJTE JOŠ: Kako će se zvati dete princa Harija i Megan Markl?Beba će biti sedma u redu za britanski tron, iza princa Čarlsa, princa Vilijama, njegovo troje dece, i svog oca, princa Harija. To je osmo praunuče kraljice Elizabete Druge i prvo dete princa Harija i vojvotkinje od Saseksa, koji su se venčali pre godinu dana.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Megan Markl i princ Hari postali roditelji dečaka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Maj.2019

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl rodila je danas dečaka, saopštio je njen suprug, princ Hari...On je dodao da su majka i beba dobro..."Bilo je neverovatno", rekao je princ Hari, smešeći se, i dodao da je veoma ponosan na svoju suprugu...Obraćajući se medijima, princ Hari naglasio je da on i Megan...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.