Medvedev: Naterati Gruziju na mir 2008. je bila pravilna odluka

Izvor: Vostok.rs, 07.Avg.2013, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Medvedev: Naterati Gruziju na mir 2008. je bila pravilna odluka

07.08.2013. -

Premijer Ruske Federacije Dmitrij Medvedev je u intervjuu za gruzijski TV kanal rekao da je odluka Rusije da zaštiti civile 2008. godine od agresije Gruzije bila pravilna i izbalansirana.

2008. godine Medvedev je bio predsednik Rusije i posle napada vojske Gruzije na stanovnike Južne Osetije i ruske mirotvorce naredio je početak operacije koja je prinudila Gruziju na mir i trajala samo pet dana. Zatim je Rusija priznala nezavisnost Južne Osetije i Abhazije.

Izvor: Glas Rusije, foto: RIA Novosti    

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Moskva: migranti radili kao robovi

Izvor: Vostok.rs, 07.Avg.2013

07.08.2013. -..U Moskvi je uhapšeno šest članova bande koji su držali ilegalne migrante kao robove..„Članovi ove grupe su preveli preko granice Rusije i držali na svojim objektima oko 700 ljudi koji ne govore ruski jezik“, - kažu u policiji...Migrantima su oduzimali dokumenta i ostavljali...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.