Medlin bila u rukama devojke osumnjičenog Roberta Murata

Izvor: Blic, 19.Nov.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Medlin bila u rukama devojke osumnjičenog Roberta Murata



Devojka osumnjičenog u slučaju otete devojčice Medlin Meken Roberta Murata juče je optužena da je malu Medlin predala jednom muškarcu dva dana nakon što je ona nestala.

Metodo 3, detektivska agencija koju su angažovali roditelji otete četvorogodišnje britanske devojčice Kejt i Geri, pronašla je svedoka koji je video kako žena predaje devojčicu u centralnoj Portugaliji 5. maja. Svedok je siguran da je devojčica koja je bila stavljena u kola Medlin >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Meken.

Iako agencija Metodo 3 nije imenovala ženu, izvor blizak toj agenciji tvrdi da je to Mihaela Valcuh (34), devojka Roberta Murata. Ona nije juče bila dostupna za bilo kakav komentaru u njenom stanu u Lagosu, koji se nalazi nekoliko kilometara od Praje de Luž odakle je devojčica oteta 3. maja.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.