Medlin Olbrajt prelazi u islam zbog Trampa! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 26.Jan.2017, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Medlin Olbrajt prelazi u islam zbog Trampa! (FOTO)

"Spremna sam da se registrujem kao muslimanka", objavila je na svoj tvier nalogu bivša američka državna sekretarka Medlin Olbrajt.

Kako je napisala, to će učinit zbog solidarnosti prema izbeglicama.

Naime, reakcija koja je sve iznenadila usledila je posle izjave novog predsednika SAD-a Donalda Trampa da će pooštriti politiku prema izbeglicama.

I was raised Catholic, became Episcopalian & found out later my family was Jewish. I stand ready to register >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << as Muslim in #solidarity.

"Odrasla sam kao katolikinja, postala pripadnica Episkopalne crkve, a kasnije otkrila da mi je porodica bila jevrejska. Spremna sam da se registrujem kao muslimanka u znak solidarnosti", napisala je Olbrajtova na Tviteru.

There is no fine print on the Statue of Liberty. America must remain open to people of all faiths & backgrounds. #RefugeesWelcome pic.twitter.com/4LvMiZTRJJ

— Madeleine Albright (@madeleine) 25. јануар 2017.

Ona je kasnije dodala da "Amerika mora ostati otvorena za ljude svih veroispovesti i porekla".

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.