Mediji: Uhapšen osumnjičeni da je polio benzinom komšiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jun.2021, 21:22

Mediji: Uhapšen osumnjičeni da je polio benzinom komšiju

Policija je večeras uhapsila D. Z. (58) iz Dublja, kod Bogatića, koji se sumnjiči da je u subotu uveče benzinom polio i zapalio komšiju M. R. (62), javljaju beogradski mediji.

Kako se navodi, policijska patrola je, nakon intenzivne potrage tokom noći i danas, u koju je bilo uključeno više patrola, pronašla večeras oko 18 časova osumnjičenog D. Z. u jednoj kolibi na periferiji Dublja, prema Zminjaku.

D. Z. je sinoć u alkoholisanom stanju, sa ranije pripremljenom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << flašom benzina i upaljačem, došao pred kuću komšije M. R. i pozvao ga da izađe, a posle kraće svađe, polio benzinom i zapalio, prenosi Telegraf.rs.

M. R. je prebačen u šabačku bolnicu sa opekotinama drugog i trećeg stepena na 60 odsto tela.

"Zbrinut je u intenzivnoj nezi, pošto je u teškom stanju, priključen je na mehaničku ventilaciju i nakon što je njegovo stanje stabilizovano, transportovan je na Klinku za plastičnu hirurgiju u Beograd", rekli su u šabačkoj bolnici.

Kako dodaje Telegraf.rs, osumnjičeni je večeras priveden u policijsku stanicu u Bogatiću, a sutra će, uz krivičnu prijavu za pokušaj ubistva, biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Šapcu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Uhapšen jer je komšiju polio benzinom i zapalio

Izvor: Radio 021, 20.Jun.2021

Policija je večeras uhapsila D. Z. (58) iz Dublja, kod Bogatića, koji se sumnjiči da je u subotu uveče benzinom polio i zapalio komšiju M. R. (62).

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.