Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Feb.2024, 14:50

Mediji: Kandidat za glavnog tužioca Hrvatske blizak sa funkcionerkom HDZ optuženom za korupciju

Kandidat premijera Andreja Plankovića za glavnog državnog tužioca, sudija Ivan Turudić godinama se intenzivno dopisivao sa bivšom državnom sekretarkom Josipom Rimac, optuženom za korupciju, što dokazuje da je njihov odnos bio prisniji nego što je Turudić tvrdio, pokazuju whatsapp poruke koje je objavio dnevnik Jutarnji list u nedeljnom izdanju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Kandidat za glavnog tužioca Hrvatske odbacio optužbe predsednika Milanovića

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Feb.2024

Kandidat za glavnog državnog tužioca Hrvatske, sudija Ivan Turudić demantovao je danas niz optužbi i negativnih reakcija na objavljivanje njegove prepiske sa bivšom državnom sekretarkom Josipom Rimac, optuženom za korupciju, kao i tvrdnje predsednika Zorana Milanovića da postoje bezbednosne prepreke...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.