Izvor: Blic, 30.Okt.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Masovna tuča devojčica zbog mladića

Masovna tuča devojčica zbog mladića

Na igralištu u sofijskoj četvrti Gorubljane izbila je masovna tuča tinejdžerki zbog jednog zgodnog mladića. U obračunu, u kome su korišćeni 'bokseri', lanci i pivske flaše, učestvovale su 23 devojke uzrasta od 15 do 18 godina. Okršaj, u kome je više devojaka zadobilo lakše povrede, posmatrale su desetine prolaznika, ali niko nije zvao policiju.

Preskupo košenje krova

Vlasnici nove zgrade u Invernesu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Škotskoj bili su šokirani kad su otkrili da će za košenje trave na krovu morati da plate 5.000 funti. Sedište Škotske nacionalne baštine (SNH), u koje je uloženo 13 miliona funti, dobilo je mnoge pohvale zbog toga što se pri njegovoj izgradnji vodilo računa o ekološkim kriterijumima.

Toalet za transvestite

Koji toalet u parlamentu treba da koristi transvestit? Ovo škakljivo pitanje potresa Donji dom italijanskog parlamenta, u čijim klupama sedi i jedan transvestit. Vladimir Luksurija (40) rođen je kao muškarac, ali nosi žensku odeću iako nije promenio pol. 'Godinama koristim ženski toalet', kaže on, uz napomenu da bi i njemu i muškarcima bilo neprijatno kad bi se sreli u muškom toaletu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.