Masovna pucnjava u psihijatrijskoj bolnici: Ima mrtvih

Izvor: B92, 18.Nov.2023, 00:34

Masovna pucnjava u psihijatrijskoj bolnici: Ima mrtvih

Masovna pucnjava dogodila se danas u državnoj psihijatrijskoj bolnici u Koloradu, a vlasti su saopštile da ima više žrtava i da je osumnjičeni ubijen.

"Svesni smo situacije koja se odvija u bolnici u Nju Hempširu. Policija je na licu mesta i reaguje", saopštilo je Odeljenje za unutrašnju bezbednost i upravljanje vanrednim situacijama.

Nekoliko minuta kasnije, isto odeljenje je saopštilo:

"Situacija u bolnici u Nju Hempširu je obuzdana. Mesto događaja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je i dalje aktivno. Osumnjičeni je preminuo."

Guverner Kris Sununu objavio je saopštenje o događaju u bolnici:

"Danas popodne se dogodio incident u bolnici u Nju Hempširu, koji je suzbijen. Dok je scena i dalje aktivna kampus je čišćen, osumnjičeni je preminuo Na licu mesta je policija. Daćemo što više detalja kako se ova situacija bude razvijala", rekao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.