Masakr u video igraonici: Ubijeno devet osoba, najmlađa žrtva ima 12 godina

Izvor: Večernje novosti, 04.Feb.2020, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Masakr u video igraonici: Ubijeno devet osoba, najmlađa žrtva ima 12 godina

Četiri naoružana lica ubila su devet osoba u video igraonici u zapadnom Meksiku, a među nastradalima je i troje dece uzrasta 12, 13 i 14 godina Četiri naoružana lica ubila su devet osoba u video igraonici u zapadnom Meksiku, a među nastradalima je i troje dece uzrasta 12, 13 i 14 godina. Tužioci u državi Mičoakan naveli su i da su u napadu koji je izveden kasno sinoć ranjene dve osobe, preneo je AP. Napadači su, po svemu sudeći, tražili određene ciljeve, ali su >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << potom neselektivno otvorili vatru na prisutne. Dve žrtve su imale 17 i 18 godina. Napad se dogodio juče u gradu Uruapan, gde su napadači u petak napali opštinsku policijsku patrolu, usmrtivši jednog policajca i ranivši dvojicu. Rat između narko kartela Halisko i Viagra potresaju grad već nekoliko godina.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PUCNJAVA U IGRAONICI U MEKSIKU: Četiri napadača otvorila vatru! Ubijeno devetoro ljudi, među njima je i troje dece

Izvor: Kurir, 05.Feb.2020, 09:58

Četiri naoružana lica ubila su devet osoba u video igraonici u zapadnom Meksiku, a među nastradalima je i troje dece uzrasta 12, 13 i 14 godina. Tužioci u državi Mičoakan naveli su i da su u napadu koji je izveden kasno sinoć ranjene dve osobe, preneo je AP.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.