Izvor: RTS, 20.Jun.2021, 17:40

Masakr u Meksiku, 18 mrtvih u pohodu mafijaša kroz Rejnosu

Ukupno 18 osoba, uključujući i četvoricu napadača, ubijeno je tokom divljačkog pohoda pripadnika narko-kartela u Rejnosi, javljaju meksički mediji. Dve žene spasene pošto ih je policija pronašla u gepeku automobila.
Pripadnici narko-kartela su na tri lokacije u meksičko gradu Rejnosa ubili 14 i ranili tri osobe, pre nego što su se sukobili sa policijom, javlja meksički Notisias.

Pokolj je počeo u privatnoj kući u kojoj su mafijaši, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << naoružani automatskim puškama, ubili sedam osoba koje su se tu zatekle, a zatim u
u lokalnoj prodavnici ubili vlasnika i mušteriju koja se tu zatekla.
Ubrzo nakog toga, napadači su ranili tri osobe, koje su odbile da uđu u njihov kamionet.
Posle serije napada, pripadnici narko-kartela su se sukobili sa policijom, koja je ubila četiri pripadnika ove grupe uključujući i ženu. U kamionetu su pronađeni oružje i municija.
U pohodu kroz taj grad, ubili su i dvoje prolaznika, vozača automobila koji je slučajno prolazio i na kraju dvojicu radnika koji su asfaltirali kolovoz.
U policijskoj akciji koja je usledila, u vozilu koje je pripadalo napadačima, pronađene su dve žene, koje su otete tokom divljanja mafijaša kroz Rejnosu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.