Masakr u Čečeniji: Ruski gardista pobio svoje

Izvor: Mondo, 23.Okt.2017, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Masakr u Čečeniji: Ruski gardista pobio svoje

U Čečeniji je oficir pucao i ubio četiri vojnika, pre nego što su ga gardisti ubili, saopštila je danas ruska Nacionalna garda.

Foto: AP Photo

Kako navode ruske agencije, oficir je zapucao na gardiste unutar barake u selu Šelkovskaja, a ubili su ga stražari koji su bili na dužnosti, prenosi AP.

Ubijen ruski vojnik koji je ubio kolege na vežbi!

Nacionalna garda Rusije saopštila je da će biti formiran istražna komisija koji će voditi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << istragu o ovom zločinu.

Upao u radio stanicu i izbo rusku voditeljku!

U Rusiji se pre nepunih mesec dana dogodio incident u kojem je pripadnik ruske vojske pucao i ubio tri vojnika tokom vežbi, ranivši tom prilikom još dva vojnika. Počinilac tog napada je pronađen i ubijen.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Horor u Čečeniji! Oficir ubio četiri vojnika, potom njega ubili gardisti!

Izvor: BKTV News, 23.Okt.2017

U Čečeniji je oficir pucao i ubio četiri vojnika, pre nego što su ga gardisti ubili, saopštila je danas ruska Nacionalna garda...Kako navode ruske agencije, oficir je zapucao na gardiste unutar barake u selu Šelkovskaja, a ubili su ga čuvari koji su bili na dužnosti, prenosi AP...Nacionalna garda...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.