Maroviću određen pritvor do 30 dana

Izvor: Radio 021, 18.Dec.2015, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maroviću određen pritvor do 30 dana

Sudija za istragu Miroslav Bašović odredio je Svetozaru Maroviću pritvor do 30 dana zbog "straha od uticaja na svedoke i načina izvršenja krivičnog dela i posledica".

Marovićev advokat Zdravko Begović rekao je da će se žaliti na rešenje o pritvoru i da je njegov klijent "do sada imao vremena da utiče na svedoke da je hteo".

Marović je uhapšen juče u Podgorici, a u pritvoru, u vezi sa malverzacijama u prometu državnim zemljištem, od ranije se nalaze njegovi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << sin, brat i strina. Iz istih razloga, ranije su osumnjičeni i dvojica bivših gradonačelnika Podgorice Rajko Kuljača i Lazar Rađenović.

Politički direktor DPS Tarzan Milošević rekao je da njegova stranka stoji iza svakog svog člana sve dok se ne dokaže njegova krivica. Milošević je rekao da mu je žao što je Marović došao u situaciju da bude obuhvaćen istragom.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.