Marija je imala 13 godina kada je nestala s 40 godina starijim muškarcem - istina je tek sad isplivala!

Izvor: BKTV News, 01.Sep.2018, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marija je imala 13 godina kada je nestala s 40 godina starijim muškarcem - istina je tek sad isplivala!

Njen nestanak se desio pre 5 godina u Nemačkoj, a nesrećni roditelji nisu znali da li da je oplakuju ili se i dalje nadaju da je živa.

Jedino što se znalo je da se dopisivala s izvesnom osobom preko Fejsbuka, međutim, ispostavilo se da je u pitanju lažan profil, tojest, da se neko predstavlja kao momak njenih godina. Usledila je opsežna policijska potraga širom Evrope, ali bez uspeha. Sve do prethodnog četvrtka, kada se nestala devojčica, koja danas ima 18 godina, javila >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << porodici putem društvenih mreža.

"Nema srećnije porodice od nas", napisala je njena majka na Fejsbuku, ne želeći da otkriva detalje, jer je policija preuzela slučaj.

Ono što se za sada zna je sledeće: nesrećnu devojčicu zaveo je preko Fejsbuka muškarac star 53 godine, predstavljajući se kao njen vršnjak.

Viđali su se po nemačkim hotelima, a onda je devojčica netragom nestala. Ispostavilo se da je Bernard H. uveliko bio u braku, a da ga je njegova supruga nekoliko puta prijavljivala policiji za nedolično ponašanje putem interneta, sve dok i on nije nestao.

Marija je pronađena u Milanu i vraćena roditeljima, a ovih dana intezivno razgovara s policijom, kako bi se lociralo mesto boravka njenog otmičara.

Vrbovanje dece preko interneta goruća je tema u svetu, ali i kod nas. Iako opsežne policijske istrage beleže rezultate, mnogim predatorima nemoguće je ući u trag.

U Srbiji najglasniji borci protiv ovog zločinačkog čina je anonimna i neprofitna grupa "Borci protiv pedofilije" koji već godinama, i to uspešno, identifikuju pedofile predatore i podatke prosleđuju policiji.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.