Malezija: Šestoro mrtvih u helikopterskoj nesreći

Izvor: Večernje novosti, 04.Apr.2015, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Malezija: Šestoro mrtvih u helikopterskoj nesreći

U helikopterskoj nesreći koja se dogodila danas južno od Kuala Lumpura, poginulo je svih šestoro ljudi koji su se nalazili u letelici, među kojima i jedan od najbližih političkih saradnika malezijskog premijera Nadžiba Razaka, objavili su mediji. Helikopter se srušio na plantažu kaučuka u gradu Semenjih, a u njemu se nalazio i Džamaludim Džardžis, poslanik i član Nadžibove stranke. Kako je saopštio malezijski ministar za unutrasnje poslove Ahmad Zahid Hamidi, vlasti još prikupljaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << informacije o nesreći, preneo je AFP. Hamidi je potvrdio da je Džardžis bio u helikopteru kao i, najverovatnije, Nadžibov lični sekretar Azlin Alias. Svedok nesreće rekao je za državnu novinsku agenciju Bernana da je helikopter "eksplodirao u vazduhu". Mediji prenose da su na mestu nesreće za sada pronađena tri tela i da spasilačke ekipe tragaju za ostalim puztnicima.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Malezija: Šest osoba poginulo u helikopterskoj nesreći

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 04.Apr.2015

Šest osoba, među kojima šef kabineta malezijskog premijera Nadžiba Lumpura, poginulo je danas u helikopterskoj nesreći južno od Kuala Lumpura, saopšteno je u glavnom gradu Malezije...Poslanik i šef kabineta premijera Džamaludin Džardžis bio je član vladajuće stranke i ambasador Malezije...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.