Mala Medlin viđena na Karibima, pokrenuta istraga

Izvor: Blic, 11.Avg.2008, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mala Medlin viđena na Karibima, pokrenuta istraga

Jedan britanski biznismen tvrdi da je pre samo nekoliko nedelja video malu Medlin u jednom restoranu na karipskom ostrvu Margarita, ali da se plašio da je zgrabi ili vikne njeno ime da ne bi napravio scenu, prenosi britanski "News of the World".



Trevor Frensis (64), novi svedok u potrazi za devojčicom Medlin Meken, koja je koja je nestala 3. maja 2007. godine u portugalskom letovalištu Praja de Luž, rekao je britanskoj policiji da je siguran da je to bila petogodišnja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Medlin jer je prepoznao jedinstvenu fleku koja se nalazi na njenom oku. Zbog zapažanja ovog detalja na devojčicinom desnom oku, roditelji male Medlin, Geri i Kejt Meken smatraju da je ovo do sada jedno od najvažnijih viđenja, a predstavnik za štampu Mekenovih je rekao da su privatni detektivi započeli ozbiljnu istragu.

U svojoj izjavi britanskoj policiji, Frensis je rekao da je devojčica bila sa tri žene u restoranu na ostrvu Margarita koje pripada Venecueli.

"Pogledala me je pravo u oči i tada sam zapazio malu mrlju u njenom desnom oku", rekao je Frensis. "Hteo sam da je zgrabim ili da viknem njeno ime, ali nisam hteo da napravim scenu".

Frensis, razvedeni otac dvoje dece, često krstari jahtom od Portugalije do karipskih ostrva. On je policiji ispričao da je devojčicu primetio jer je sa njenom jako svetlom kosom odudarala od drugih ljudi na ostrvu. On je dodao da su tri žene, koje su bile u restoranu sa devojčicom, izgledale kao da su španskog ili latinoameričkog porekla, između 30 i 40 godina starosti. Kako je izjavio Frensis, one su pokušavale su da nahrane devojčicu koja je, iako naizgled zdrava, bila utučena i odbijala da jede.

Mrlja u oku, koja se često spominje kao "žig Medlin” u medicini ima naziv koloboma ili defekt dužice oka koji po statistikama ima samo 0.007 odsto populacije.

Sin svedoka Ben (22) rekao je za "News of the World" da je njegov otac veoma ozbiljan i inteligentan čovek koji nikako ne bi izmislio ovakvu priču.

Mala Medlin je nestala je iz sobe apartmana u portugalskom letovalištu dok su njeni roditelji večerali u obližnjem restoranu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.