Izvor: RTS, 08.Jun.2021, 16:21

Makron dobio šamar

Dve osobe su uhapšene nakon napada na predsednika Francuske Emanuela Makrona tokom njegove posete departmanu Drom.
U video-snimku koji kruži društvenim mrežama, vidi se kako je predsednik Makron šetao okružen velikim brojem ljudi, i kako se sa njima pozdravlja. 

Oni koji su želeli da predsednika vide iz blizine ipak su, zbog mera bezbednosti, bili iza metalnih ograda. 
Predsednik je u jednom trenutku pružio ruku da pozdravi jednog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << čoveka, koji je nosio zelenu majicu, naočare i masku za lice.
Ipak, on je povikao "Dole Makronija", pre nego što je udario šamar predsedniku.
Predsednikova bezbednosna pratnja brzo je intervenisala, oborila čoveka na zemlju, i sklonila Makrona.
Makron je u poseti departmanu Drom kako bi se sastao sa predstavnicima ugostiteljskih objekata i studentima, zbog razgovara o tome kako vratiti život "u normalu nakon pandemije".
Ipak, turneju će pamtiti po šamaru koji je dobio od čoveka, čiji identitet za sada nije objavljen.  

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Makron dobio šamar (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jun.2021

Dve osobe su uhapšene nakon napada na predsednika Francuske Emanuela Makrona tokom njegove posete departmanu Drom...U video-snimku koji kruži društvenim mrežama, vidi se kako je predsednik Makron šetao okružen velikim brojem ljudi, i kako se sa njima pozdravlja...Oni koji su želeli da predsednika...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.